Vie vanhus ulos – ulkoilutapahtuma Valkeisenlammella

Kuopiossa järjestetään syyskuussa kaksi ikääntyneille suunnattua Vie vanhus ulos – ulkoilutapahtumaa, jotka innostavat päättäjiäkin mukaan reippailemaan:

1) maanantaina 18.9.2023 klo 9.30-10.30 Nilsiässä (kokoontuminen Syvärin Helmen pihalla, Ukkopaavontie 2)

2) perjantaina 22.9.2023 klo 12-13 Valkeisenlammella (kokoontuminen Valkeisenlammen uimarannan puoleisessa päädyssä).

Tapahtumat ovat osa valtakunnallista #VieVanhusUlos -kampanjaa, jonka tavoitteena on innostaa ikäihmisiä liikkumaan ja kaikkia muitakin lähtemään kävelylle vaikkapa läheisen tai naapurin kanssa. Tapahtumassa on mukana myös kuopiolaisia päättäjiä, joiden kanssa on mahdollisuus käydä keskustelua kävelyn lomassa.

Maanantaina 18.9. Nilsiässä on mukana mm. Kuopion kaupunginjohtaja Soile Lahti. Perjantaina Valkeisenlammen yhteiselle kävelylle osallistuvat mm. hyvinvointialuejohtaja Marko Korhonen ja emerituspiispa Wille Riekkinen. Lisäksi mukana on luottamushenkilöitä sekä vanhusneuvoston jäseniä.

Ulkoilutapahtumat alkavat pienellä alkuverryttelyllä, jonka jälkeen lähdemme yhteiselle kävelylle (kesto n. 30 min.). Tapahtumien lopussa pidämme vielä pienen loppuverryttelyn, jonka jälkeen halukkaat voivat jäädä nauttimaan seurakunnan järjestämästä kahvi-/mehutarjoilusta.

Tapahtumissa on säävaraus. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Date

22.09.2023
Expired!

Time

12:00 pm - 1:00 pm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *