Huomio

Täysi-ikäinen asiakas varaa itse ajan hampaiden määräaikaistarkastukseen

Pohjois-Savon hyvinvointialueen käytännön mukaan yli 18-vuotiaat varaavat itse ajan suun ja hampaiden määräaikaistarkastukseen lukuun ottamatta tiettyjä erityisryhmiä, jotka saavat kutsun kirjeitse. Näin on toimittu vuoden alusta alkaen myös Pielavedellä, Keiteleellä, Vesannolla ja Tervossa.

Asiakas varaa ajan hammashoitoon numerosta 017 171 360. Numero palvelee ajanvarausasioissa maanantaista perjantaihin kello 8–15. Ajanvaraus kannattaa tehdä noin 2–3 kuukautta ennen suunniteltua tarkastusaikaa.
 
Tarkastusajan asiakas saa oman henkilökohtaisen tarkastusaikataulunsa mukaisesti aikaa varatessaan. Myös ajan hammaskivenpuhdistukseen asiakas varaa itse. Ajan voi saada asiakkaalle määritellyn aikataulun mukaisesti.

Jos asiakas ei muista milloin seuraava käynti olisi, pystyy hän tarkistamaan sen Omakannasta tai soittamalla ajanvarausnumeroon.

Alle 18-vuotiaat ja tietyt täysi-ikäiset erityisryhmät saavat kutsun hammashoitoon henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Ilmoitus varatusta ajasta tulee kirjepostina osoitteeseen, joka on ilmoitettu henkilön kotiosoitteeksi suun terveydenhuoltoon.

Lisätietoja:
Vastaava hammaslääkäri Kati Eränen, puh. 044 717 1047, kati.eranen@pshyvinvointialue.fi
Vs. alue-esihenkilö Jenni Vaattovaara, puh. 044 718 6124, jenni.vaattovaara@pshyvinvointialue.fi 

Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialue järjestää sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Savossa. Toimimme 19 kunnan tai kaupungin alueella. Hyvinvointialueella on töissä noin 12 500 ammattilaista. Palvelujemme piirissä on yli 248 000 asukasta. Hyvinvointialueeseen kuuluva Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS) vastaa noin miljoonan suomalaisen erityistason erikoissairaanhoidosta Itä- ja Keski-Suomessa. www.pshyvinvointialue.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *