Viikon Kirja

Tunnista tunnesiteet ja luo kestävä aikuisiän rakkaussuhde

Miten ymmärtää omaa ja toisen käyttäytymistä parisuhteessa? Miten luoda onnellinen rakkaussuhde? Suomen kielelle käännetty Amir Levinen ja Rachel Hellerin uraauurtava uutuusteos Tunnista tunnesiteet – Luo kestävä rakkaussuhde aikuisena (Viisas Elämä, 2023) määrittelee parisuhteessa olemisen ja siinä onnistumisen uudelleen.

Mielenterveyden ja ihmissuhteiden ammattilaisten Amir Levinen ja Rachel Hellerin uutuusteos auttaa lukijaa ymmärtämään aikuisten välisiä kiintymyssuhteita ja avaamaan silmät tiedostamattomille parisuhteen käyttäytymismalleille.

Käytännönläheinen opas selittää tieteeseen pohjautuen, miksi jotkut ihmiset kamppailevat ja toiset kukoistavat parisuhteissaan. Teos tarjoaa lukijalle syvällisiä oivalluksia ja arvokkaita taitoja parisuhteessa luovimiseen opettaen tunnistamaan oman ja kumppanin tyylin, välttämään ”vääränlaiset” kumppanit ja viestimään toimivammin ihmissuhteissa.

”Amir Levine ja Rachel Heller ovat kirjoittaneet älykkään teoksen: se on selkeä, helppolukuinen ja tarkkanäköinen. Teos on hyödyllinen työkalu riippumatta siitä, oletko vastikään aloittanut uuden suhteen vai – kuten omalla kohdallani – ollut naimisissa kaksikymmentäyksi vuotta luullen tietäväsi puolisostasi kaiken.”

Scientific American -aikakauslehden päätoimittaja Amir Levine on amerikkalainen psykiatri ja neurotieteilijä. Hänen kliininen työnsä psykiatrina ja perehtyneisyys aivojen toimintaan johti hänet huomaamaan kiintymyssuhdeteorian nerokkuuden ja vaikuttavuuden potilaiden parantamisessa.

Rachel Heller (M.A.) opiskeli sosiaalipsykologiaa alan johtavien asiantuntijoiden johdolla Columbian yliopistossa New Yorkissa. Tällä hetkellä hän toimii psykologina yksityisvastaanotolla ja tekee työtä perheiden ja pariskuntien parissa.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla.

Kansi: Viisas Elämä Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *