Viikon Kirja

Julia Alakulju: Löydä työelämä, jossa teet juuri sitä, mitä rakastat

Meissä jokaisessa on luovuutta, ja meillä kaikilla on unelmia. Miksemme lähtisi rohkeasti toteuttamaan niitä? Mutta miten tehdä unelmista totta? Julia Alakuljun uutuusteos Unelmien idea – Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä (kustantajana Viisas Elämä, 2023) on innostava opas oman luovuuden löytämiseen ja matkalle kohti yrittäjyyttä.

”Idearikas ihminen löytää polun menestykseen.” Näin toteaa Julia Alakulju uutuusteoksessaan Unelmien idea – Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä

Unelmien idea – Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä on Julia Alakuljun esikoisteos, joka auttaa lukijaa vapauttamaan mielikuvituksensa ja rohkaisee omannäköiseen yrittäjyyteen. Teos tarjoaa opastusta, tukea ja käytännön vinkkejä niin oman idearikkauden löytämiseen kuin yrittäjän tärkeimmän voimavaran, hyvinvoinnin, parantamiseenkin. Unelmien idea -teos on tarkoitettu uuden suunnan etsijöille, yrittäjyydestä kiinnostuneille ja jo yrittäjinä toimiville kuin heillekin, jotka haluavat herätellä luovuuttaan ja ruokkia omaa kasvuaan.

”Tavoitteeni on auttaa sinua näkemään maailma mahdollisuuksien merenä, josta voit onkia sopivia ideoita. Korvien välillä on valtavasti merkitystä, sillä mielesi muokkaa todellisuutta juuri sellaiseksi, millaisena haluat kokea sen. Ideathan kumpuavat luovuudestasi, mielestäsi ja alitajunnastasi. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että ruokit luovuuttasi, pidät huolta mielestäsi ja löydät hyvinvoinnin kultaisen keskitien, joka johtaa kestävään tasapainoon.” kirjoittaa Julia Alakulju.

Julia Alakulju on yrittäjä ja kahden lapsen äiti. Hän on toiminut luovilla aloilla yli 20 vuotta. Julia työskentelee markkinointijohtajana, suunnittelijana ja valokuvaajana. Koulutukseltaan hän on MBA, mainonnan medianomi, hyvinvointivalmentaja ja kuvaaja. Julia on rohkea uranvaihtaja ja tehokas ideoiden toteuttaja sekä oman polun kulkija. Hän rohkaisee muitakin liitämään kohti omannäköistä unelmien elämää yrittäjyyden siivin.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa.

Lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi, p. 044 980 3071

Kuva: Viisas Elämä Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *