Järjestöt Kumppanit

Tukipilarin sähköpostikirje 20/2022 (joulukuu)

Joulun ajan muistamisia

Muista lähettää kirjeeseen yhdistyksesi joulutervehdys!
Joulutervehdykset lähetetään aineistosähköpostiin toimisto@tukipilari.fi 15.12. mennessä.

Joulukuun koulutukset ja tapahtumat

Tukipilarin avoimet ovet!
Vuoden viimeiset Tukipilarin avoimet ovet ovat maanantaina 12.12. kello 14-16 ja tiistaina 13.12. kello 10-12. Tervetuloa!

Loppuvuonna avoimien ovien aikaan tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Patrik tarjoaa ohjausta ja
neuvontaa erilaisten ATK-laitteiden kanssa. Katso Patrikin vastaanoton ajankohdat tapahtuma
kalenteristamme: https://www.tukipilari.fi/kalenteri/. Nappaa oma laite mukaan ja tule piipahtamaan
meillä niin ratkotaan tietotekniset haasteet yhdessä! Patrikin ohjaus ja neuvonta on kaikille avointa ja maksutonta. Voit myös varat oman ajan Patrikille avointen ovien ulkopuolelta ottamalla yhteyttä Essiin: essi.saarela@tukipilari.fi.
Avoimien ovien aikana voit tulla hoitamaan erilaisia yhdistyksen asioita kuten tulostuksia. Voit tarkistaa ajankohtaiset tiedot avoimista ovista tapahtumakalenteristamme!

Puheenjohtajien aamukahvit!

Aika: 13.12. kello 9-10
Paikka: Tukipilarilla
Ilmoittautuminen: 8.12. mennessä: https://www.tukipilari.fi/ilmoittautuminen/
Aamukahveilla yhdistysten aktiivit pääsevät kohtaamaan toisia samassa tehtävässä toimivia aktiiveja, vaihtamaan kuulumisia ja pohtimaan yhteisiä asioita. Puheenjohtajien kanssa keskustelemme mm. millaista tukea ja toimintaa toivotte vuodelle 2023. Luvassa on Tukipilarin tarjoamat kahvit ja vertaistukea! Kahvien jälkeen sinun on mahdollista hyödyntää Tukipilarin avoimet ovet ja hoitaa esimerkiksi tulostuksia, tilavarauksia tai saada tukea yhdistyksen asioissa.

OLKA-TOIMINTA
Joululauluja! Tervetuloa kuuntelemaan Joululauluja klo 11 KYS Pääsairaalan aulaan!
Terveisin OLKA-pisteen Joulutontut!

Muut ajankohtaiset tapahtumat ja toimintaa

Savon mielenterveysomaiset – FinFami ry

To 15.12. klo 17.30-19 Läheinen psykiatrisessa osastohoidossa – omaisten infoilta
Savon mielenterveysomaiset – FinFami ry:n toimistolla, Asemakatu 16, Kuopio.
Mitä osastohoidossa tapahtuu? Voinko osallistua läheiseni hoitoon? Mikä ihmeen pakkohoito? Keskustelua alustamassa ja omaisten kysymyksiin vastaamassa Julkulan sairaalan sairaanhoitajat Reija Ulmanen ja Satu Hoffren. Glögitarjoilu, tervetuloa!
Ilmoittautumiset ja ennakkokysymykset 9.12. mennessä: link.webropol.com/s/omaistenilta22

Punainen Risti

Tervetuloa Kaveritaitoja-ohjelman perehdytykseen; Hankkeen aikana olemme luoneet vuorovaikutustyökalun, Kaveritaitoja-ohjelman, jota voidaan hyödyntää nuorten ja nuorten aikuisten kanssa toimiessa.
7.12. klo 18-19:30. Puijonkatu 9. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://oma.punainenristi.fi/event/19751
8.12. klo 10-11. Kuopion pääkirjasto, Maaherrankatu 12. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://oma.punainenristi.fi/event/17479

Punainen Risti järjestää nuorten yksinäisyyteen keskittyvän seminaarin Kuopiossa. ”Tuntuu kuin olisi ilman toista sukkaa” – näkökulmia nuorten yksinäisyyteen seminaari järjestetään 8.12. klo 13-15:30 Kuopion pääkirjaston kokoussalissa 1. kerroksessa. Osoite on Maaherrankatu 12, Kuopio.
Tapahtumassa kuullaan uusinta tutkimustietoa nuorten yksinäisyydestä, yksinäisyyden tunnistamisesta itsessä, sekä keinoja helpottaa yksinäisyyden tunteita ja sosiaalisiin tilanteisiin liittyvää jännitystä. Tapahtuma on suunniteltu korkeakoulu- ja toisen asteen opiskelijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Paikkoja on rajoitettu määrä, mutta vielä niiyä löytyy.
Ilmoittautumaan pääset täältä: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=oBzFjVW9_02Lp4a0gWYHeJjqt0HzVqZLtS4FwUBxtN
FURTUzWUNPUTZBOVZTUTA1SjhZODYyMk9GSC4u

Kuva: Tukipilari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *