Viikon Kirja

Järkevä ruokavalio koko perheen hyvinvoinnin tukena

Minkälainen järkevä ruokavalio oikein on ja mitä siihen kuuluu? Viisas Elämä Oy:n kustantama Elviira Krebberin uutuusteos ”Koko perheen järkevä ruokavalio” perehdyttää lukijan vaivattoman ja terveyttä edistävän ruokavalion saloihin.

Järkevä ruokavalio hyödyttää koko perhettä vauvasta vaariin.” Näin toteaa Elviira Krebber uutuusteoksessaan Koko perheen järkevä ruokavalio. Terveelliset ruokatottumukset rakennetaan hänen mukaansa jo lapsuudessa, josta ne jatkuvat läpi koko elämän.

Elviira Krebberin uutuusteos Koko perheen järkevä ruokavalio tarjoaa konkreettisia neuvoja kaikenikäisille järkevän ja ravitsevan ruokavalion toteuttamiseen siten, että lukijan on helppo omaksua terveellinen ruokailu osaksi omaa elämäntapaansa iästä huolimatta. Kirjasta löytyvien vinkkien avulla lukija saa ideoita muun muassa lasten terveellisiin synttäritarjoiluihin sekä löytää ohjeita parempiin ruokavalintoihin niin kaupassa, matkoilla kuin laitoshoidossakin.

Kirjoitin tämän kirjan siksi, että sinulla olisi luotettavaa tietoa järkevästä ruokavaliosta ja voisit noudattaa ihmiselle lajityypillistä ruokavaliota – tai sanoisinko elämäntapaa – helposti ja kotoisasti. Kerron, minkälainen järkevä ruokavalio on. Selvennän, kuinka koko perhe vauvasta vaariin voi noudattaa järkevää ruokavaliota helposti ja turvallisesti.” kertoo Elviira Krebber uutuusteoksestaan Koko perheen järkevä ruokavalio.

Koko perheen järkevä ruokavalio on päivitetty versio aiemmin ilmestyneestä Järkevä ketoruokavalio -kirjasta (Otava, 2020). Uutuusteos kokoaa Elviira Krebberin suosikkireseptit yksien kansien sisään tarjoten lukijalle yli 80 helppoa ja herkullista reseptiä, jotka innostavat koko perheen valmistamaan yhdessä ravitsevaa ja terveellistä ruokaa.

Elviira Krebber on filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja Keto Coach. Hän on parantanut itsensä järkevällä ketoruokavaliolla lukuisista terveysongelmista. Elviira opettaa terveysopisto Saluksessa, ja on jo kymmenen vuoden ajan pitänyt suosittua Low-Carb, So Simple-blogia. Blogilla on maailmanlaajuisesti noin miljoona seuraajaa. Hän on myös yksi ruokabrändi Ketokamun perustajista. Suursuosion saavuttanut Ketokamun Leivontamix sekä valmisruokakeitot Kukkis ja Parsis ovat syntyneet Elviiran kynästä.

Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa.

Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla sen osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer ja Brené Brown.

Lisätiedot: tiedotus@viisaselama.fi , p. 044 980 3071

Kuva: Viisas Elämä Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *