Uutiset Yhteiskunta

Miestyön tulevaisuus! – 18. Miesten Viikko 7.-13.11.2022

Miesten Viikko toteutetaan 18. kerran jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa. Tämän vuoden 2022 teema on Miesten parissa tehtävä työ ja sen tulevaisuus. Miesten henkinen ja fyysinen hyvinvointi heijastuu perheisiin ja koko yhteiskuntaan. Niinpä miesten parissa tehtävän työn yleiset hyödyt ovat merkittäviä, koska juuri miehet edustavat epäsuhtaisen suurta osaa vaikkapa sosiaalityön asiakkaista, toteaa Miessakit ry teemaviikon tiedotteessaan.

Miesten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ja miesten myönteisen potentiaalin näkeminen on yhdistyksen mukaan merkittävää myös asenteiden muokkaamisessa. Miehet nähdään tarpeettomasti ongelmien ja uhkien aiheuttajina. Tällaiset yhteiskunnalliset asenteet leimaavat ja rajoittavat miesten mahdollisuuksia toimia oman ja muiden edun mukaisesti.

Suuri osa miesten hyvinvoinnin tukemiseksi tehtävästä työstä tapahtuu ajallisesti rajallisissa hankkeissa ja pop-up-projekteissa. Toimiva ja kestävä miestyö vaatii jatkuvuutta ja suurempaa yhtenäisyyttä väliaikaisuuden ja pirstaleisuuden sijaan!

Keskusteluun voi osallistua somessa käyttämällä tunnistetta #miestenviikko tai kirjoittamalla suoraan Miesten Viikon Facebook -seinälle.

Haaste!

Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan teemaviikko – eli miehet – tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa tapahtumasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Ohjelma on katsottavissa tapahtumakalenterissa Miesten Viikon sivustolla ja Facebookissa.

Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!

Lisätiedot

Antti Alén, hallinto- ja viestintäpäällikkö, antti.alen@miessakit.fi, p. 0500 934303

Joonas Kekkonen, kehittämis- ja koulutuspäällikkö, joonas.kekkonen@miessakit.fi, p. 044 7511331

www.miestenviikko.fi | Facebook | Twitter | miestenviikko@miessakit.fi

Kuva: Ilpo Lommi

5 Replies to “Miestyön tulevaisuus! – 18. Miesten Viikko 7.-13.11.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *