Mieli Uutiset

Väestöliitto tarjoaa maksuttomia palveluja myös kesällä 2022

Kesällä moni palvelu sulkee ovensa, ja kipeästi tarvittavaa keskusteluapua tai neuvontaa voi olla vaikea löytää. Väestöliitto tarjoaa läpi kesän 2022 maksuttomia palveluja nuorten ja aikuisten jaksamisen, turvallisten ihmissuhteiden ja seksuaalisen hyvinvoinnin tueksi. Palvelut löytyvät osoitteista vaestoliitto.fi ja hyvakysymys.fi sekä etoleyksin.fi.

Väestöliiton palvelut vanhemmille kesällä 2022:

  • Väestöliiton Perhepulma-palvelun ajanvaraus-chat on auki läpi kesän ja päivystyschat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30–14.30. Perhepulmapuhelin toimii takaisinsoittoperiaatteella numerossa 040 668 4101. Väestöliiton Perhepulmapuhelin palvelee alle kouluikäisten lasten vanhempia vanhemmuuteen, ihmissuhteisiin, lasten kasvatukseen, kasvuun ja kehitykseen liittyvissä huolissa ja kysymyksissä

Väestöliiton palvelut nuorille ja nuorille aikuisille kesällä 2022:

Väestöliitto

Väestöliitto on järjestö, joka vahvistaa hyvinvointia, turvallisia ihmissuhteita ja ihmisoikeuksia muuttuvassa maailmassa. Tarjoamme nuorille ja aikuisille maksutonta neuvontaa ja tukea. Haluamme, että Suomi on hyvä kotimaa kaikille täällä asuville. Teemme syntyvyys- ja väestöntutkimusta ja edistämme perheystävällisyyttä sekä seksuaali- ja ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa ja kansainvälisesti. Työtämme voi tukea lahjoittamalla: väestöliitto.fi.

Kuva: Pixabay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *