Kaupalliset tiedotteet Uutiset Yhteiskunta

Väestöliiton Liitytään yhteen -keräyskampanja käynnistyy

Väestöliitto käynnistää 2. elokuuta uuden Liitytään yhteen -varainhankintakampanjan. Kampanjan tavoitteena on kerätä varoja Väestöliiton työhön hyvinvoinnin, hyvien ihmissuhteiden ja ihmisoikeuksien hyväksi. Kampanjaa suojelee tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Väestöliitto täyttää 80 vuotta. Liitytään yhteen -kampanja nostaa esiin liiton monipuolista hyvinvointi- ja ihmisoikeustyötä ihmisten välisen yhteyden vahvistamiseksi. Teemoina ovat nuoret, pojat, perheet, parisuhteet, isovanhemmat, seksuaali- ja ihmisoikeudet sekä maahan muuttaneet. Kampanja käynnistyy 2.8. ja jatkuu vuoden loppuun asti.

Liitytään yhteen -kampanja on erityisen ajankohtainen juuri nyt, kun yhteiskunnassa vähitellen toivutaan korona-ajan erillisyydestä ja vahvistetaan uudestaan turvallista, arvostavaa ja ihmisten hyvinvointia edistävää kanssakäymistä toinen toistemme välillä.

– Tänä aikana on tärkeää huomioida ihmissuhteiden merkitys hyvinvoinnille, nähdä näkymättömät ja asettua lähekkäin samalle puolelle. Väestöliitto tukee ihmisten yhteyttä toisiinsa läpi elämänkaaren. Tuemme erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Teemme myös työtä perheystävällisyyden, yhdenvertaisuuden, monikulttuurisuuden sekä seksuaali- ja ihmisoikeuksien puolesta. Liitytään yhteen -kampanjalla vetoamme yksityisiin henkilöihin, yrityksiin ja yhteisöihin lahjoitusten saamiseksi, jotta voimme yhdessä vahvistaa hyvinvointia ja ihmissuhteita ja samalla vähentää yksinäisyyttä, pahoinvointia ja syrjäytymistä, Väestöliiton toimitusjohtaja Eija Koivuranta kertoo.

Liitytään yhteen -kampanjalla kerättävin varoin tarjotaan hänen mukaansa muun muassa nuorille, perheille ja pareille maksutonta matalan kynnyksen neuvontaa ja tukea. Lahjoitusvaroin voidaan auttaa mahdollisimman monia saamaan apua varhaisessa vaiheessa ja ennaltaehkäistä ongelmien syvenemistä. Väestöliiton puhelin-, chat- ja verkkopalvelujen kautta tarjotaan tietoa ja tukea muun muassa ihmissuhteisiin, vanhemmuuteen, lasten kasvatukseen, nuoruuteen ja murrosikään, poikien ja nuorten miesten hyvinvointiin, seksuaalisuuteen ja monenlaisiin arjen haasteisiin. Lahjoitusvaroin tuetaan myös maahanmuuttajien osallisuuden, yhdenvertaisuuden, monikulttuurisuuden ja syrjimättömyyden hyväksi tehtävää työtä.

– Väestöliiton unelmana on maailma, jossa ihmiset voivat hyvin ja jokaisella olisi ainakin yksi elämää rikastuttava ihmissuhde – maailma, jossa jokaista ihmistä kunnioitetaan ja kohdellaan muiden kanssa samanarvoisesti arjessaan ja koko yhteiskunnassa. Vanhempien ja perheiden tulee saada tarvittaessa apua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Lasten ja nuorten tulee saada kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Yksityiset lahjoittajat, yritykset ja yhteisöt voivat liittyä mukaamme tekemään tällaisesta maailmasta totta, Eija Koivuranta vetoaa.

Liitytään yhteen -kampanjaan voi osallistua monin tavoin:
• Kertalahjoitus verkossa: www.vaestoliitto.fi/lahjoita
• MobilePay-lahjoitus numeroon 49826
• Ostamalla arvan lähettämällä viestin ARPA numeroon 16499
o Arvan hinta 5,01 € veloitetaan puhelinlaskulla.
• Puhelinlahjoitus numeroon 0600 19898
o Puhelun hinta 20,28 € + pvm/mpm veloitetaan puhelinlaskulla.
Lisätiedot ja lahjoitustavat löytyvät osoitteesta www.vaestoliitto.fi/liitytäänyhteen

Liitytään yhteen -kampanjan konsepti ja markkinointi on suunniteltu pro bono -yhteistyössä markkinointi- ja viestintätoimisto Valveen kanssa.

Lisätiedot:
Eija Koivuranta, Väestöliiton toimitusjohtaja, eija.koivuranta@vaestoliitto.fi, p. 050 574 1775
Mervi Saikkonen, varainhankinnan asiantuntija, mervi.saikkonen@vaestoliitto.fi, p. 040 624 1104
www.vaestoliitto.fi/liitytäänyhteen

One Reply to “Väestöliiton Liitytään yhteen -keräyskampanja käynnistyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *