Ei-kaupalliset julkishallinto Kumppanit ei kaupalliset

Kuopio hakee hyvinvointikoordinaattoria

Kuopio hakee hyvinvointikoordinaattoria kaupungin hyvinvoinnin edistämisen palvelualueelle kansalaistoiminnan palvelujen yksikköön.

Hyvinvointikoordinaattorin tehtävinä on Kuopion hyvinvoinnin edistäminen muun muassa tukemalla hyvinvointitiedolla johtamista sekä seuraamalla, analysoimalla raportoimalla ja viestimällä väestön hyvinvoinnin tilaa. Lisäksi hyvinvointikoordinaattori seuraa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kansallisia linjauksia ja ohjelmia, tukee Hyvinvoiva Kuopio 2030 -ohjelman toimeenpanoa ja edistää tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelua.

Hyvinvointikoordinaattori osallistuu kaupungin strategian valmisteluun ja toimeenpanoon hyvinvoinnin asiantuntijana sekä hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman ja vuosittaisen raportin valmistelijana sekä toimii kaupungin hyvinvointiryhmän valmistelijana ja sihteerinä. Monipuoliseen tehtävään kuuluu myös toiminta WHO Healthy Cities -verkoston ja THLn Terve kunta -verkoston Kuopion koordinaattorina.

Kelpoisuusehtoina ovat soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osaaminen, väestötason hyvinvointitiedon hallinta, erinomaiset viestintä-, yhteistyö- ja organisointitaidot, tutkimuskokemus sekä sujuva englannin kielen ja digitaalisten taitojen hallinta. Etuina pidetään kokemusta tai koulutusta hyvinvointikoordinaattorin tehtävästä, projektityöstä ja kansainvälisestä yhteistyöstä.

Hakuilmoituksessa todetaan lisäksi, että kansalaistoiminnan palvelujen yksikkö etsii joukkoonsa innostunutta ja analyyttista hyvinvoinnin edistäjää, joka osaa myös ajatella ja tehdä toisin.

Tehtävässä aiemmin toiminut Säde Rytkönen siirtyi Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikköön maakunnalliseksi hyvinvointikoordinaattoriksi.

Hakuaika päättyy 17.6. klo 12.

Lisätietoja: Kati Vähäsarja, p. 044 7182513, kati.vahasarja@kuopio.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *